Свободен достъп до събитието!

Петък, 22 Юни 2018 09:07

Знаете ли какво е Байктраял? А Мега Ендуро Mountain Hill?

Байктраял е една интересна дисциплина в колоезденето, която представлява преминаване през различни по вид и височина препятствия посредством скокове и техники с колело. Основен принцип и идея в този спорт е да се стъпва възможно най-малко с крака върху препятствията. „Стремежът към самоусъвършенстване и преодоляване на вътрешните страхове, е онази невидима сила, която ни мотивира ежедневно да достигаме и надхвърляме границите на възможностите си, а нейно най-ярко изразно средство са екстремните спортове“

Това казват за себе си момчетата от Biketrial Sofia.

И още:

  • Състезание по спускане Мега Ендуро Mountain Hill, в което участниците трябва да преодолеят трасе с дължина над 20 км със старт от Беклемето и финал в Троян. 
  • Мотоциклетизъм и високи скорости с представителите на Троян Мото Клуб – атрактивни демонстрации на майсторски умения, преодоляване на препятствия и екстремни маневри, това ще се случи на затворен маршрут в централната част на площад „Възраждане“.

Екстремни спортове, много адреналин, самочувствие, страх и удовлетворение за широко скроени хора, които слушат рок: Рок Академия – Троян 29 и 30 юни, 1 юли July morning – в сърцето на Балкана!

Повече за Мега Ендуро Mountain Hill вижте тук!

Галерия със снимки

© 2018 Рок академия - Троян. Всички права запазени. Сайтът е създаден и се поддържа от Община Троян.